Ai la dispozitie acum cele mai noi tehnologii Intel in sisteme performante.

Probabil te-ai intrebat deja daca este cazul sa renunti la PC-ul tau de care te-ai atasat si de care iti este atat de greu sa te desparti, pentru unul nou, care este mai performant, insa nu tot la fel de familiar. Laptopurile noi sunt din ce in ce mai subtiri sau poate au forme neobisnuite pentru iubitorii clasicului. Unele dintre acestea sunt laptopurile 2 in 1 cu Intel Inside ale caror ecrane se detaseaza sau se rotesc la 360 de grade si pot fi folosite atat ca laptop atunci cand ai nevoie, cat si ca tableta atunci cand doresti.
De cele mai multe ori, ne adaptam cu greu schimbarilor si refuzam sa renuntam usor la un obiect care ne este drag, insa cateodata schimbarea ne poate face viata mai usoara, mai ales cand vine vorba despre un PC.

Exista cateva semne care arata ca trebuie sa renunti la vechiul tau PC si sa faci loc unuia nou in viata ta, pentru experiente noi zi de zi:

  1. PC-ul tau este mai vechi de 4 ani. Actualele PC-uri, cu tehnologie Intel, sunt mult mai performante fata de generatiile anterioare si au autonomie mare a bateriei, de pana la 12 ore.
  2. Ramai mereu fara spatiu in computer si astfel pierzi informatii importante deoarece nu ai unde sa le mai stochezi. Nu este cazul pentru noile PC-uri cu procesoare Intel, care ofera capabilitati de stocare mari pentru datele tale.
  3. Laptopul tau merge lent. Astepti foarte mult sa se incarce o aplicatie si timpul trece foarte greu in fata actualului tau PC. Datorita noilor procesoare Intel din a sasea generatie, PC-ul se deschide intr-o clipita si iti permite sa iti desfasori activitatea fara probleme.
  4. Face mult zgomot. Cele mai noi PC-uri cu tehnologie Intel sunt foarte silentioase, datorita sistemelor de ventilatie care nu fac zgomot. De asemenea, noile tehnologii Intel, ca de exemplu, procesoarele Intel Core permit construirea de PC-uri fara sisteme de ventilatie, ceea ce le face usoare si elegante.
  5. Nu poti instala ultima versiune a sistemului de operare. Pe langa hardware performant, ai nevoie si de un sistem de operare puternic. Cele mai noi dispozitive cu procesoare Intel sunt compatibile cu Windows 10.
  6. Vrei sa-ti instalezi cele mai noi aplicatii si nu poti. Tine pasul cu noile aplicatii datorita sistemelor bazate pe tehnologiile Intel, ce vin cu aplicatii moderne pentru acasa si birou.
  7. Ti-a expirat garantia si esti pe cont propriu. Avantajul unui nou PC este faptul ca ai garantia ca va fi reparat, in caz de nevoie, intr-un service specializat al unui magazin sau al producatorului.

Te regasesti in cel putin patru dintre cele sapte puncte? Este momentul sa actionezi si sa-ti cumperi un PC potrivit nevoilor tale, care te poate ajuta sa castigi timp prin simplul fapt ca este mai rapid, mai performant si are suport pentru cele mai noi aplicatii.
Bazate pe tehnologiile Intel, Intel Core si Intel HD Graphics, laptopurile sunt ideale pentru cele mai noi aplicatii, jocuri sau filme HD. Oferte cu preturi accesibile gasesti aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri