Potrivit rezultatelor financiare ale companiei romanesti de software si tehnologie, cifra de afaceri a acesteia a crescut cu 40% anul trecut, pana la 4,2 milioane de euro, iar veniturile generale au ajuns la 4,4 milioane de euro.

Profitul inregistrat de Qualitance in 2015 ajunge la 12.50% din cifra de afaceri, iar 50% din el va fi reinvestit in extinderea sediului din Opera Center si in dezvoltarea zonei de proiecte de inovatie. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4,2 milioane de euro, din care peste 35% a provenit din piata nord-americana, Qualitance fiind inclusa in topurile companiilor private cu cea mai rapida crestere - Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Inc. 5000 Europe, pe locul patru intre companiile romanesti de software.

"Cresterea cifrei de afaceri a Qualitance de anul trecut a fost cu putin sub asteptarile noastre din octombrie 2015. Anvergura ei, includerea firmei in topuri dedicate companiilor private cu cea mai rapida crestere si dublarea veniturilor generate de activitatea noastra din SUA ne determina sa ne fixam obiective ambitioase pentru anul 2016, obiective care includ o crestere a cifrei de afaceri cu 65% si a profitabilitatii cu 30%", a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner si CFO Qualitance.

Anul trecut, volumul total de business al companiei a inregistrat o crestere de 40%, iar veniturile generate de Qualitance in SUA s-au dublat fata de 2014. In 2015, cea mai profitabila linie de business a companiei a fost cea de dezvoltare de produse.

"In 2016, Qualitance vizeaza ceva semnificativ diferit. Suntem o companie care isi propune sa schimbe modul in care oamenii si companiile lucreaza si care are drept misiune un impact pozitiv in vietile lor prin tehnologie, iar acesta este primul si cel mai important obiectiv pe care ni l-am setat. Intentionam sa crestem in acelasi ritm sustinut si, in era informatiei, ne propunem sa realizam aceasta crestere nu doar prin volum brut, ci prin impact si multiplicatori", a declarat Ioan Iacob, Managing Partner si CEO Qualitance.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri