Verizon Communication vrea sa faca o oferta de achizitie pentru business-ul de Internet de la Yahoo, acestia au anuntat ca sunt dispusi sa cumpere si Yahoo Japan. Verizon Communication este unul dintre cei mai mari operatori telecom din SUA.

Google ia in considerare, de asemenea , lansarea unei oferte pentru a achizitiona divia principala a Yahoo, potrivit unor surse citate de Bloomberg, conform Mediafax.

Alti potentiali doritori, precum AT&T si Comcast, au decis sa nu mai liciteze. Microsoft, care a esuat sa faca o preluare ostila a Yahoo in 2008, nu va licita de aceasta data.

Printre alti potentiali cumparatori se numara si Time Inc, in timp ce fondurile de investitii Bain si TPG, de asemenea, vor sa isi incerce ”norocul” cu o achizitie strategica. Prima runda de oferte pentru divizia Web a companiei este programata pentru 11 aprilie, scrie Bloomberg.
Actiunile Yahoo Japonia au crescut cu 6,4% in Tokyo, cea mai mare crestere din ultimele trei luni.

Sursa foto: Willyam Bradberry / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri