Apple ar putea renunta la carcasele de aluminiu in favoarea unor terminale mobile din sticla, similare cu cele folosite la iPhone 4 si 4S, in urma cu mai bine de 4 ani.

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a transmis o nota catre investitori, dezvaluind ca Apple are in plan sa diferentieze iPhone-urile de terminalele concurentilor printr-un nou design. Mai exact, el se asteapta ca din 2017, iPhone-ul sa aiba partea dorsala din sticla, fata de aluminiu, scrie AppleInsider.com.

Mai mult, Apple va adopta tehnologia AMOLED pentru display-uri. Compania foloseste deja tehnologie OLED pentru Apple Watch, insa lineup-ul de iPhone-uri se bazeaza inca pe tehnologia LCD, inca din 2007, de la primul iPhone.

Conform lui Kuo, desi sticla este putin mai grea decat aluminiul, adoptarea display-ului AMOLED, mai usor decat LCD-ul, ar putea compensa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri