Ionela Moldovan are, probabil, una dintre cele mai interesante si utile functii in cadrul unei companii - trainer si development manager. Din aceasta pozitie, alaturi de echipa sa, acopera necesitatile de dezvoltare ale angajatilor, de la CEO la responsabilii de relatiile cu clientii, trecand prin sefi de magazine sau middle management.

Practic, prin mainile echipei sale trec toti angajatii care, din ce in ce mai mult, sunt interesati de imbunatatirea abilitatilor profesionale. "Angajatii nu mai sunt de ceva vreme interesati doar de salariu, ci privesc in perspectiva; vor sa se si relaxeze, dar si sa invete, sa devina mai eficienti. Cu alte cuvinte, gandesc mult mai in perspectiva comparat cu anii 2000", spune, zambind, Ionela Moldovan.

Zona de training pe mobil se dezvolta din ce in ce mai puternic, ea considerand ca jocurile, gamification, vor conta din ce in ce mai mult in procesul de invatare. "Si cand zic de gamification, nu ma refer doar la jocuri pe terminale mobile, la aplicatii, ci si la jocuri traditionale, precum board game-uri".

Vrei sa afli mai multe despre strategiile pe care le adopta Orange pentru trainingul angajatilor? Urmareste emisiunea WALL-STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri