Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone, cel mai mare din lume potrivit cifrei de afaceri, urmeaza sa anunte in curand lansarea primelor sale terminale mobile 3G care vor purta marca proprie si nu cea a producatorului echipamentelor.
Potrivit unor surse apropiate companiei, telefoanele ar putea fi prezentate in premiera cu ocazia unui eveniment ce va avea loc joi la Hong Kong. Cel mai probabil telefoanele vor fi produse de Huawei Technologies, cel mai mare producator chinez de echipamente de telecomunicatii, informeaza Rompres. In luna februarie a acestui an Huawei si Vodafone au semnat un acord exclusiv de furnizare de telefoane 3G, ce urmeaza sa fie vandute in 21 de tari incepand din septembrie.

Vodafone comercializeaza deja telefoane ce poarta sigla proprie alaturi de numele producatorului. Prin oferirea de telefoane sub marca proprie Vodafone se va alatura altor companii de telefonie care ofera terminale sub marca proprie destinate special anumitor categorii de clienti, de exemplu clientilor de business sau celor din segmentul low end.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri