Procesul de recrutare a unui CEO pentru Google Romania este in derulare, compania cautand intai intern un manager si abia apoi luand in considerare angajarea unei persoane din afara acesteia, a declarat Dan Bulucea, actualul CEO al Google Romania, dar care din iunie va prelua functia de new business director pentru zona Asia-Pacific.

„Procesul de recrutare este in desfasurare. Este un proces deschis, initial cautam intern, in Google, si ulterior vom evalua si candidati externi”, a afirmat Bulucea pentru jurnalisti.

El nu a precizat in ce stadiu este recrutarea in prezent, daca se cauta inca un om doar la nivelul Google sau compania a inceput sa evalueze si specialisti din exterior.

Biroul Google din Romania, deschis in 2010, are pana in 20 de angajati, potrivit datelor oferite de Dan Bulucea.
Managerul are experienta de peste 20 de ani in domeniul IT si a devenit CEO al Google in noiembrie 2010, dupa ce anterior ocupase functia de director de marketing si business al Microsoft Romania.

Google a anuntat in martie ca Bulucea se va muta din iunie in Singapore, unda va ocupa functia de new business director pentru zona Asia-Pacific. Mai exact „va crea noi oportunitati de afaceri in regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India pana in Australia si Noua Zeelanda”, conform comunicatului de presa al companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri