Clientii Orange care viziteaza Republica Moldova pot beneficia incepand de astazi de tarife mai avantajoase in roaming, cu o oferta dedicata – Go Moldova. Astfel, noua optiune ofera 30 de minute sau SMS-uri incluse si un tarif avantajos pentru traficul de internet: 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro.

Pentru mai multa libertate oferita utilizatorilor, optiunea poate fi activata oricand, iar clientii platesc doar atunci cand se afla in roaming. Dupa terminarea minutelor incluse, optiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel incat utilizatorii sa nu aiba grija costurilor suplimentare.

Pentru activarea acesteia clientii o pot realiza fie accesand contul Orange sau printr-un apel la *100# ramura Roaming si International. Optiunea este disponibila atat pentru abonamente cat si pentru clientii PrePay Orange.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri