Florin Talpes, Bitdefender: Avem cash, ne uitam dupa investitii in start-up-uri

Bitdefender, cel mare mare producator local de securitate informatica si unul dintre cei mai mari jucatori la nivel, se uita dupa investitii in start-up-uri romanesti, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul conferintei de presa a acceleratorului MVP Academy.

„Am vorbit cu oamenii din echipa Bitdefender despre start-up-uri si i-am intrebat daca sunt gata sa le fie mentori, sa investeasca in ele si au zis ca da. Nu avem inca ceva specific, dar Bitdefender scaneaza piata, avem cash si ne uitam dupa companii.Ne-am uitat si la piata globala , dar ne interesaza cea locala”, a afirmat Talpes.

El a adaugat ca in cadrul Bitdefender promoveaza foarte mult intraprenoriatul, adica ideea de antreprenoriat, de creare de produse si servicii noi in cadrul unei companii.

„Cineva care deja lucreaza intr-un start-up, isi asuma riscuri mai usor, ia decizii rapid, este mai pragmatic, se uita la produs ca fiind al lui. Noi iubim acest lucru in cadrul Bitdefender. Stim ca acesti oameni, denumiti <<intraprenori>>, nu sunt persoane cu care sa lucrezi usor, dar beneficiile pe care le avem de pe urma lor sunt atat de mari incat ne place sa avem cat mai multi astfel de angajati. Ne intereseaza eventual sa integram un start-up impreuna cu antreprenorul care l-a fondat, avem aceasta capacitate”, a mai spus fondatorul Bitdefender.

Florin Talpes a oferit ca exemplu de intraprenoriat produsul Hypervisor Introspection, o solutie dedicata pietei de business despre care antreprenorul va oferi mai multe detalii intr-o conferinta de presa organizata in aceasta seara.

Citeste si:
Bitdefender: 5 predictii despre atacurile cibernetice din 2021
Bitdefender: Serviciile de...

Un exemplu similar este si Box, o solutie de securitate a obiectelor conectate la internet din interiorul casei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri