„Am vorbit cu oamenii din echipa Bitdefender despre start-up-uri si i-am intrebat daca sunt gata sa le fie mentori, sa investeasca in ele si au zis ca da. Nu avem inca ceva specific, dar Bitdefender scaneaza piata, avem cash si ne uitam dupa companii.Ne-am uitat si la piata globala , dar ne interesaza cea locala”, a afirmat Talpes.

El a adaugat ca in cadrul Bitdefender promoveaza foarte mult intraprenoriatul, adica ideea de antreprenoriat, de creare de produse si servicii noi in cadrul unei companii.

„Cineva care deja lucreaza intr-un start-up, isi asuma riscuri mai usor, ia decizii rapid, este mai pragmatic, se uita la produs ca fiind al lui. Noi iubim acest lucru in cadrul Bitdefender. Stim ca acesti oameni, denumiti <<intraprenori>>, nu sunt persoane cu care sa lucrezi usor, dar beneficiile pe care le avem de pe urma lor sunt atat de mari incat ne place sa avem cat mai multi astfel de angajati. Ne intereseaza eventual sa integram un start-up impreuna cu antreprenorul care l-a fondat, avem aceasta capacitate”, a mai spus fondatorul Bitdefender.

Citeste si:

Florin Talpes a oferit ca exemplu de intraprenoriat produsul Hypervisor Introspection, o solutie dedicata pietei de business despre care antreprenorul va oferi mai multe detalii intr-o conferinta de presa organizata in aceasta seara.

Un exemplu similar este si Box, o solutie de securitate a obiectelor conectate la internet din interiorul casei.