-Furnizorul de comunicatii prin cablu UPC-Astral lanseaza o noua oferta Triple Play pentru clientii de televiziune care aleg, in plus, serviciile de telefonie si internet de mare viteza.

Cu noua oferta UPC-Astral, clientii de telefonie pot vorbi gratuit si nelimitat in reteaua companiei, in orice interval orar. Compania propune trei tipuri de abonamente de telefonie, Standard, Plus si Ultra. Primul pachet, Standard (9 RON) este disponibil clientilor UPC-Astral de televiziune si internet, iar Pachetele Plus (18 RON) si Ultra (32 RON) sunt disponibile clientilor UPC-Astral de televiziune prin cablu.

Clientii care achizitioneaza pachetele Plus si Ultra primesc 400 de minute, respectiv 600 de minute lunar pentru convorbiri gratuite in alte retele nationale fixe, iar fiecare nou client de telefonie primeste un telefon cadou. Clientii care aleg serviciile de Internet, UPC-Astral propune trei tipuri de abonamente, cu acces nelimitat: Standard, cu viteza de 512 kbps, la un tarif lunar de 45 RON, Plus, cu viteza de download de 1024 kbps, la un tarif lunar de 70 RON si Ultra, cu viteza de download de 1536 kbps, la un tarif lunar de 95 RON. Clientii care se aboneaza la abonamentele Plus si Ultra pana la 31 decembrie primesc o reducere de 20 la suta din pretul abonamentului pentru primele sase luni de contract.

UPC-Astral le ofera noilor clienti de telefonie si de Internet gratuitate la abonament in luna instalarii, instalare gratuita si modemul gratuit in custodie, pe toata perioada contractului. Durata de instalare pentru aceste servicii este de maxim cinci zile lucratoare.

"Noua oferta Triple Play aduce in prim plan un produs de telefonie complet schimbat, despre care credem ca va avea un impact puternic pe piata, prin posibilitatile de comunicare pe care le ofera", a declarat Andreea Ionescu, marketing communications manager in cadrul UPC-Astral.
Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1,3 milioane clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat in Romania, in 1992, UPC a investit peste 500 milioane dolari si a devenit cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global.

Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si chellomedia in Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri