Telekom Romania Mobile anunta oferta de vara prepaid GigaWeek prin care clientii eligibili pot activa saptamanal un bonus de 1GB trafic de date, pana la 31 august 2016. Bonusul este valabil din momentul activarii sale pana in ziua de duminica a aceleiasi saptamani, ora 23:59.

Clientii prepaid care au activa pe cont una dintre extraoptiunile Extra Date M (5,95 euro credit), Extra L (6,95 euro credit) sau Extra XL (7,95 euro credit) isi pot activa gratuit bonusul de 1 GB trafic de date in fiecare saptamana, oricand in intervalul luni, ora 00:01- duminica, ora 23:59.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face o singura data pe saptamana in perioada promotiei. Clientii pot beneficia de 1GB trafic de date atat timp cat au activa pe cont o extraoptiune eligibila.

„Oferta GigaWeek a Telekom Romania Mobile vine ca urmare a succesului inregistrat de campania GigaWeekend lansata anul trecut, cat si pentru a raspunde nevoilor clientilor prepaid care isi doresc extinderea perioadei de utilizare a bonusului de 1GB in timpul saptamanii. GigaWeek inseamna pana la sapte zile de trafic de date gratuit.”, au declarat reprezentantii Telekom Romania Mobile.

Activarea bonusului GigaWeek se poate face trimitand un SMS gratuit la numarul 888, cu apel gratuit la *100#, ramura 5 sau apel gratuit la 1234 (apasand tasta 8 dupa selectarea limbii de comunicare).

Beneficiile incluse in GigaWeek si ramase neconsumate la momentul expirarii valabilitatii bonusului nu se reporteaza. Bonusul GigaWeek nu se reactiveaza automat, el putand fi solicitat de clienti in fiecare saptamana, pe durata promotiei.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri