SoftOne Technologies, compania mama a SoftOne Romania, furnizor de servicii si solutii Cloud ERP, are un nou actionar majoritar. Olympia Group, detinut de omul de afaceri Panos Germanos, a facut o investitie importanta in SoftOne Technologies si a achizitionat 33.34% din companie.

Olympia Group este de peste 35 de ani in Grecia, iar in prezent are peste 5.500 de angajati. Cu 20 de ani de dezvoltare continua pe pietele internationale, Olympia Group activeaza in mai multe sectoare: telecomunicatii, retail, tehnologie si distributie.

Olympia Group va actiona ca un catalizator pentru extinderea SoftOne si pe alte piete internationale, precum Polonia si tarile din nord-estul Europei.

“Investitia facuta de Olympia Group este un pas important pentru evolutia SoftOne la nivel european. Acest pas va aduce cu siguranta o schimbare pozitiva, inclusiv in ceea ce priveste consolidarea SoftOne Romania pe plan regional”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

“Participatia in SoftOne Technologies reprezinta intrarea noastra in sectorul software, unde dezvoltam un parteneriat bazat pe beneficii reciproce”, a precizat Kostas Karafotakis, general manager, Olympia Group.

SoftOne are in prezent 40 de parteneri in Romania, de unde coordoneaza inclusiv activitatea altor 10 la nivel regional – Cipru, Bulgaria, Albania, Rusia, Republica Moldova si Serbia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri