10. LG G5

10. LG G5

Smarthphone-ul LG G5 are un design complet realizat din metal. Acest smartphone detine o parte detasabila care ofera acces la baterie, care poate fi schimbata. Partea detasabila poate fi inlocuita cu module, ce iti pot oferi noi functii, precum o baterie cu capacitate mai mare si butoane fizice pentru controlul camerei.

Smartphone-ul vine si cu o camera cu lentila dubla ce iti confera posibilitatea de a realiza fotografii de mare calitate.

Acest telefon poate fi gasit in Romania la pretul de 2.399 de lei

Sursa foto: Lq

9. HTC 10

9. HTC 10

HTC 10 este un smartphone bine construit. Functioneaza cu o versiune aproape pura de Android si poate fi cumparat deblocat, ceea ce insemna ca nu va fi incarcat cu programe enervante.

Acest telefon poate fi gasit in Romania la pretul de 3.149 de lei cu TVA

Sursa foto: HTC

8. OnePlus 3

8. OnePlus 3

Noul OnePlus 3 este considerat unul dintre cele mai bune smarthphone-uri Android care pot fi cumparate in acest moment si spre deosebire de modele precedente, nu trebuie sa indeplinesti anumite criterii pentru a-l achizitiona.

Noua parte din spate, realizata din metal, arata si se simte fantastic. Smartphone-ul functioneaza cu o versiune aproape pura de Android. Telefonul detine o camera ce rivalizeaza cu cea a telefonului Galaxy S7, care este considerata cea mai buna.

Acest telefon poate fi gasit in Romania la pretul de 2.299 de lei

Sursa foto: Oneplus.net

7. Samsung Galaxy S7

7. Samsung Galaxy S7

Galaxy S7 este considerat smarthphone-ul cu cea mai buna camera foto, ce intrece chiar si camera IPhone-ului 6s Plus. Este de asemenea un dispozitiv ce are mai multe calitati, precum rezistenta la apa si un card MicroSD pentru stocarea memoriei.

Acest smartphone poate fi gasit in Romania la pretul de 3199 de lei cu TVA
Sursa foto: Samsung.com

6. Samsung Galaxy S7 Edge

6. Samsung Galaxy S7 Edge

Smartphone-ul Galaxy S7 Edge are un ecran mai mare si o baterie mai puternica decat modelul Galaxy S7.

Acest smartphone poate fi gasit in Romania la pretul de 3199 de lei cu TVA

5. Nexus 5x

5. Nexus 5x

Smartphone-ul Nexus 5X reprezinta varful de gama oferit de Google si este considerat unul dintre cele mai bune telefoane pe care ti le poti cumpara astazi. Principalii rivali pe care ii are sunt Nexus 6p si Iphone. Daca nu vrei sa iti cumperi un iPhone si vrei sa vezi ce are mai bun de oferit Android, Nexus 5x nu te va dezamagi.

Acest smartphone poate fi cumparat din Romania cu pretul de 1399 de lei.

sursa foto: Flickr

4. Nexus 6P

4. Nexus 6P

Smartphone-ul Nexus 6p este o versiune putin mai mare decat a modelului Nexus 5x. Este realizat de catre Huawei. Ca si in cazul modelului 5X, primeste update-uri in timp real de la Google imediat ce sunt lansate.

Acest smartphone poate fi cumparat in Romania cu pretul de 2.699 de lei
Sursa foto: Flickr

3. iPhone SE

3. iPhone SE

Smartphone-ul iPhone SE are un ecran de 4 inci si este considerat cel mai bun telefon de marime mica pe care il poti cumpara in acest moment.

Acest smartphone poate fi cumparat in Romania cu pretul de 2.499 de lei
Sursa foto: Apple

2. iPhone 6S Plus

2. iPhone 6S Plus

Iphone-ul 6s este cel mai bun din categoria telefoanelor cu ecran mare. Arata ca modelul anterior, dar prezenta noului cip A9 il face unul dintre cele mai puternice smartphone-uri pe care le poti cumpara astazi. Acesta detine si o serie de noi functii precum 3D Touch, care pot detecta cat de puternic apesi pe ecran.

Acest smartphone poate fi cumparat in Romania cu pretul de 4.099 de lei

Sursa foto: Apple

1. Iphone 6s

1. Iphone 6s

Pe langa hardware-ul impresionant, posesorii de iPhone primesc intotdeauna cele mai bune aplicatii si update-uri ale softului si unele dintre cele mai bune functii realizate de catre Apple.

Acest smartphone poate fi gasit in Romania la pretul de 2999 de lei cu TVA

Sursa foto: Apple

Sursa foto: nenetus / shutterstock