Compania producatoare a motorului de cautare Google a anuntat ca va lansa o campanie mondiala impotriva analfabetismului cu ocazia deschiderii Targului de Carte din Frankfurt, deschizand un site destinat excusiv invatamantului.
Google a creat un site pe internet, disponibil in engleza si germana, "destinat profesorilor, organizatiilor educationale si tuturor celor interesati de invatamant si promovarea lecturii", a precizat Google Inc. Proiectul este dezvoltat in cooperare cu organizatia UNESCO si sustinut de LitCam (Literacy Campaign, o campanie privind educatia si alfabetizarea lansata de organizatorii targului de la Frankfurt), informeaza NewsIn.

Site-ul ofera informatii privind initiativele legate de acest subiect lansate in lume, permite consultarea de carti sau studii universitare sau chiar a unor filme educationale, precum si serviciilor tip blog (jurnale online) ale Google privind analfabetismul.

Mai mult de un miliard de persoane din lume, peste varsta de 15 ani, sunt analfabete, conform studiilor conduse de UNESCO. Targul de la Frankfurt reprezinta unul dintre cele mai mari reuniuni a principalelor edituri ale lumii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri