Satya Nadella va continua disponibilizarile in cadrul Microsoft, compania dezvaluind joi ca va mai concedia 2.850 de oameni pana la mijlocul lui 2017, pe langa cele 1.850 de disponibilizari anuntate pentru anul curent.

Conform anuntului, cei impactati vor proveni inspecial de la divizia de terminale mobile, deja lovita de disponibilizari ca urmare a vanzarilor slabe de telefoane Microsoft.

Reducerile de personal indica, inca o data, importanta din ce in ce mai scazuta a diviziei de terminale mobile pe care Microsoft a cumparat-o de la Nokia in 2015. Aceasta a fost una dintre ultimele decizii ale fostului CEO al companiei, Steve Ballmer. Succesorul sau nu pare a fi deloc incantat de business-ul de hardware achizitionat de companie, scrie ComputerWorld.com.

Nadella a renuntat la mii de angajati de cand a preluat carma companiei. Ramane de vazut cum se vor reflecta aceste reduceri de personal in business-ul companiei. Desi veniturile Microsoft au continuat sa scada in ultimele trimestre, business-ul de cloud computing este in crestere.

Citeste si:
Microsoft, software care inlocuieste politistul la examene
Microsoft a dezvoltat un...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi