Incepand cu 1 septembrie 2016, Robert Redeleanu, CEO UPC Romania, preia si functia de CEO UPC Ungaria si va avea responsabilitatea conducerii operatiunilor UPC din ambele tari. Robert Redeleanu isi va desfasura activitatea de la biroul din Bucuresti, iar UPC Romania si UPC Ungaria continua sa opereze ca entitati separate.

In acest nou rol, Robert Redeleanu ii succede lui Magnus Ternjo, actualul CEO UPC Ungaria, care a decis sa paraseasca Liberty Global, dupa o cariera de 15 ani in cadrul grupului.

Robert Redeleanu s-a alaturat echipei UPC Romania in anul 2013, in pozitia de Chief Marketing Officer (CMO), dupa mai bine de 15 ani petrecuti in industria bunurilor de larg consum, atat in Romania, cat si in afara tarii. De la 1 iulie 2015, Robert Redeleanu este CEO al UPC Romania.

De-a lungul timpului, a ocupat diferite pozitii de management in marketing si marketing operations. A condus Scandia Foods din pozitia de CEO (2009-2011), iar intre 2006 si 2009, a detinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina si Belarus. Anterior (2004-2006), Robert a lucrat in industria de telecomunicatii, fiind Director de Marketing pe Romania pentru operatorul Telemobil.

“Am toata increderea ca vasta experienta de management a lui Robert, inclusiv cea dobandita in ultimul an la conducerea UPC Romania, reprezinta un atu important care ii va permite sa contribuie in continuare la evolutia si succesul companiei, pentru indeplinirea obiectivelor noastre de crestere in Romania si Ungaria”, a declarat Severina Pascu, CEO Liberty Global pentru Regiunea Europa Centrala si de Est.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt Orange, Telekcom, Vodafone, precum si RCS&RDS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri