iPhone 7 este asteptat de milioanele de iubitori de gadgeturi din intreaga lume. Analistii IT si producatorii de componente au elucidat deja cele mai multe semne de intrebare legate de noul iPhone pe care Apple il va lansa saptamana aceasta.

iPhone 7 nu a scapat de predictiile analistului chinez Ming-chi Kuo, cel care a prezis si in trecut cu mare acuratete cele mai multe detalii despre smarthpohone-urile produse de Apple. Acesta a publicat o lunga lista de informatii despre iPhone 7, care tocmai urmeaza sa fie lansat. O parte dintre informatiile facute publice sunt doar confirmari ale unor zvonuri vehiculate anterior. Exista, insa, si unele detalii care nu se cunosteau pana acum, conform News.ro.

Cu ce ne va impresiona iPhone 7

Noul iPhone va fi disponibil in 5 culori. Vor ramane variantele ”gold”, ”rose gold” si ”silver”. Va disparea versiunea ”space gray”, care va fi inlocuita cu ”dark black”. In plus, va fi lansata o noua culoare, intitulata ”piano black”. Este posibil ca aceasta sa fie disponibila doar pe cele mai scumpe versiuni.

Modelul iPhone 7 de baza face saltul la 32 GB, modelul Plus va oferi 3 GB de memorie

Modelul de baza va face saltul, in sfarsit, de la insuficientul spatiu de 16 GB, la 32 GB. Cu aceasta ocazie, versiunea cea mai incapatoare de iPhone va ajunge la 256 GB. Versiunea standard va ramane la 2 GB memorie RAM. In schimb, modelul Plus va oferi 3 GB de memorie RAM. Se pare ca Apple a fost nevoita sa creasca puterea de procesare a acestui model, deoarece sistemul foto dual are nevoie de mai multa memorie pentru procesarea si combinarea intr-o singura imagine a celor doua fotografii realizate.

Tot pe partea foto, noul sistem dual al versiunii Plus va fi compus dintr-un obiectiv ultra-angular si unul tele, ambele avand 12 MP. Se pare ca aceasta combinatie va reusi sa ofere atat zoom optic, cat si o apertura suficient de deschisa.

iPhone-ul 7, fara iesirea audio de 3,5 mm

Se confirma, din nou, faptul ca Apple va renunta la iesirea audio de 3.5 mm. Ca urmare, in pachet va filivrata o pereche de casti cu conector proprietar Lightning si un adaptor pentru iesirea traditionala. Spatiul eliberat de iesirea de 3.5 mm va fi ocupat cu un senzor care va imbunatati sistemul 3D Touch.

Prin renuntarea la iesirea audio de 3,5 mm, Apple va imbunatati rezistenta la apa a noului model, care se pare ca va beneficia de certificarea oficiala IPX7.

Procesorul de pe noul model de iPhone va reprezenta un salt important. Acesta va folosi chipsetul A10, care va rula la o frecventa de 2,4 GHz, spre deosebire de generatia anterioara care functiona la 1,85 GHz. Toate aceste informatii au fost furnizate de analistul chinez Ming-chi Kuo. Daca se vor concretiza, noul iPhone va reprezenta un pas semnificativ fata de modelul de anul trecut, chiar daca va folosi acelasi design. Apple a anuntat ca va organiza evenimentul de lansare a noului model de iPhone pe 7 septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri