QuickMobile a raportat vanzari record pentru seria iPhone 7. In doar trei zile, romanii au precomandat si achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 si 7 Plus, in valoare de 1 milion euro.

Precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost listate in premiera pe QuickMobile.ro incepand cu 9 septembrie, fiind achitate integral, potrivit informatiilor retailer-ului. Cele mai multe precomenzi au fost facute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 in varianta 32GB - Black, respectiv iPhone 7 Plus - 128GB Jet Black, conform News.ro.

”Am avut parte de rezultate mult peste asteptari. Precomenzile au explodat, pur si simplu, inca din zorii zilei de 9 septembrie. Cel mai tare ne-a bucurat increderea clientilor nostri in usurinta comenzilor online. Au ales sa cumpere noul iPhone din confortul propriei locuinte, achitand-ul integral, evitand astfel asteptarea si statul la cozi in fata magazinelor”, a declarant ditectorul general al QuickMobile, Tudor Tiboc.

Pese 65% dintre clienti au achizitionat noul iPhone alaturi de accesorii de protectie, cele mai cumparate find sticla si husa de protectie, urmate de garantia extinsa. Pretul pentru iPhone 7 in varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costa 3.999 lei, iar modelul de 256 GB - 4.499 lei. Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB achizitionat prin QuickMobile.ro costa 4.099 lei, cel de 128 GB – 4.599 lei, iar cel de 256 GB – 5.099 lei.

Societatea care controleaza magazinul online IT&C QuickMobile.ro, Electro Distribution, infiintata in 2004 de sotii Angi si Tudor Tiboc, a incheiat 2015 cu o cifra de afaceri de 121,1 milioane de lei, iar profitul net raportat la Ministerul Finantelor a fost de 3,7 milioane de lei.

Sursa foto: Yulia Grigoryeva / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri