iOS 10, considerat de catre executivii Apple cel mai mare si grozav update de iOS, a debutat cu probleme tehnice pentru o parte a celor care s-au grabit sa il instaleze.

iOS a avut un debut cu peripetii. Un mic procent al celor care au purces sa isi actualizeze iPhone-urile si iPad-urile, imediat dupa ce update-ul a devenit disponibil, s-au trezit ca dispozitivul refuza sa porneasca fara a fi conectat la un Mac sau PC cu iTunes.

Aparent, pentru un numar restrans de utilizatori, update-ul nu s-a putut realiza in conditii normale, ci a fost nevoie de conectarea la iTunes. Iar asta a fost o mare problema pentru cei care s-au decis sa instaleze noua versiune intr-un moment in care nu se aflau langa un Mac sau PC. Acestia au ramas cu telefonul blocat temporar, conform News.ro.

Pentru rezolvarea problemei, dispozitivul trebuie conectat la iTunes, restartat in modul Recovery prin apasarea simultana a butoanelor Home si Power, iar apoi se selecteaza optiunea Update din ecranul de Recovery.

Conform celor de la Apple problema a aparut unui numar restrans de utilizatori si doar in prima ora din momentul in care update-ul a devenit disponibil. Chiar si asa, cei aflati in aceasta situatie au postat avertismente pe retelele sociale, in timp ce o alta parte a utilizatorilor a decis sa amane momentul actualizarii.

Nu este prima oara cand utilizatorii de dispozitive Apple se lovesc de aceasta problema. Exact aceeasi eroare a aparut si cu ocazia actualizarii la iOS 9.3.2. Atunci Apple decis sa retraga actualizarea pana la rezolvarea problemei. Insa impactul mediatic este mult mai mare de aceasta data, cand a fost afectat un update major.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri