Snapchat va lansa un dispozitiv asemanator cu o pereche de ochelari de soare, denumit Spectacles si dotat o camera video incorporata, care va fi comercializat din aceasta toamna, intr-o editie limitata, la pretul de 129,99 de dolari, a declarat un purtator de cuvant al companiei, transmite Bloomberg.

Spectacles va avea o singura marime si va fi disponibil in trei culori, potrivit News.ro.

Purtatorul ochelarilor va putea sa apese un buton pentru a filma timp de 10 secunde, cu ajutorul unor lentile cu unghi larg montate pe ochelari.
Produsul reprezinta prima incursiune a Snapchat in domeniul electronicelor de consum.

Startup-ul care opereaza populara retea de socializare, evaluat de investitori in acest an la 18 miliarde de dolari, a mai anuntat ca isi va schimba numele in Snap, reflectand ambitiile mai largi pe care le are.

Snap a explicat ca Spectacles capteaza imagini intr-un format circular care pot fi vizionate pe smartphone-uri indiferent daca acestea sunt privite direct sau lateral.

Spectacles transmite inregistrarea wireless catre un smartphone si seamana in anumite privinte cu Google Glass, dispozitivul purtabil al Alphabet.

Evan Spiegel, director general si co-fondator al Snap, a testat prototipul ochelarilor cel putin de la inceputul lui 2015, a relatat vineri Wall Street Journal.

Snap a postat un video promotional pentru Spectacles pe YouTube si ar urma sa prezinte dispozitivul la New York, saptamana viitoare.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri