Pole To Win International (PTWI), companie globala de outsourcing fondata in Japonia in anul 1994, anunta deschiderea primului sau sediu din Bucuresti, Romania, ca parte a strategiei de extindere pe piata globala. PTWI are pe piata locala 20 de angajati si vizeaza atingerea a 100 de angajati pana la finalul anului.

Compania japoneaza are peste 30 de sedii la nivel mondial.

Pe langa biroul recent lansat din Bucuresti, compania a anuntat alte noi sedii in acest an, respectiv in Seattle, SUA si Hyderabad, India. De asemenea, SIDE, subsidiara a PTWI, a anuntat extinderea operatiunilor in Shanghai, China si Los Angeles, SUA.

PTWI Bucuresti va furniza serviciile de baza ale companiei-mama, incluzand asistenta clienti, servicii de asigurare a calitatii functionale, de traducere localizata si suport software.

Noul sediu al PTWI, situat in cladirea Anchor Plaza din vestul Bucurestiului, este primul birou al companiei in Europa de Est si are o suprafata de peste 720 metri patrati, corespunzatoare unui numar de minim 100 de angajati. In procesul de stabilire pe piata locala, Pole to Win a fost asistata de GRIFFES, companie care a consiliat PTWI in fiecare etapa, de la momentul prospectarii pietei si pana la lansarea oficiala a operatiunilor in Romania.

Tranzactia de inchiriere a fost consiliata de Colliers.

Principalii concurenti ai PTWI sunt CGS Romania sau GTS Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri