Cuantificarea esecului Galaxy Note 7 incepe sa devina mai vizibila – Samsung si-a redus estimarea de profit trimestrial cu o treime, insemnand o lovitura de pana la 2,3 miliarde de dolari, putand deveni cel mai costisitor esec din istoria tehnologica.

Compania a fost nevoita, dupa mai multe explozii ale terminalelor, sa retraga de pe piata toate terminalele si, apoi, sa intrerupa complet productia si vanzarea telefoanelor. Compania se asteapta ca in trimestrul iulie-septembrie, profitul operational sa fie de 5,2 trilioane de woni (4,7 miliarde de dolari), in scadere de la estimarea initiala, de 7,8 trilioane de woni.

Samsung spune de asemenea ca veniturile din trimestrul trei vor fi, de asemenea, afectate negativ – compania estimeaza venituri de 47 trilioane de woni, in scadere de la 49 trilioane, scrie Fortune.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri