Teodor Blidarus, managing partner la Softelligence si presedinte al ANIS a anunat ca firma sa va ajunge la 150 de oameni pana la finalul anului.

Anul acesta a fost cel mai bun din istoria Softelligence, iar cifra de afaceri a crescut si, odata cu ea, si angajatii. In plus, Softelligence va deschide un birou nou in tara.

Cifra de afaceri in crestere cu 60%

"A fost cel mai bun an din istoria noastra, la Softelligence. Implinim 10 ani de cand suntem in piata. Vom inchide cu o crestere de peste 60%, datorata exporturilor. Inchidem cu 3,5 milioane de euro cifra de afaceri. Anii care urmeaza vor fi buni. Vrem ca in maximum doi ani - doi ani jumatate sa depasim 10 milioane de euro la cifra de afaceri", a spus Teodor Blidarus.

"Zona de consultanta este intr-o crestere evidenta, avem cateva produse care urmeaza a fi lansate pe zona de fintech, zona de engineering creste. La fel ca si industria, Softelligence o duce foarte bine", a explicat Blidarus.

"Echipa a crescut cam cu 50%. Estimam ca la sfarsitul anului 2016, va mai creste. Nevoia de oameni este evidenta si se cauta absolut toate pozitiile dintr-o companie de software. Nevoia de oameni deosebiti este foarte mare. Vom termina anul cu 140-150 de oameni", a mai spus seful Softelligence.

Birou nou la Craiova

"Vom deschide un birou in Craiova, care se va ocupa de activitatea noastra de inginerie. Cred ca e un mix de o decizie tactica si o conjunctura favorabila. E important, in momentul cand deschizi primul birou, sa o faci cu cineva in care ai mare incredere. Partenerul nostru de acolo e un om cu care am lucrat in ultimii ani si putem construi impreuna", a anunat Blidarus la Wall-Street 360.

"Craiova, impreuna cu Timisoara, Targu Mures, Brasov, sunt niste orase interesante, care sunt valul 2 dupa Bucuresti, Cluj si Iasi. Acolo, cu brandul pe care-l avem, cu piata fortei de munca care e in formare, avem o sansa buna sa crestem cu oameni foarte, foarte buni", a explicat Blidarus.

Stai pe wall-street.ro azi si maine si afla noi informatii despre industria IT de la Teodor Blidarus.

Vlad Andriescu (start-up.ro)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri