Operatorul de telefonie mobila Orange Romania, va deschide sase magazine si birouri in Resita, Ramnicu Valcea, Tulcea, Slatina, Targu Jiu si Buzau, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Luna trecuta, Orange a deschis in Bucuresti primul "Orange concept store" in urma unei intevsitii de peste un milion de euro, ajungand la un numar de 31 de magazine proprii, potrivit datelor oferite de companie.

Pana la sfarsitul anului, compania tinteste o retea proprie formata din cel putin 42 de magazine, urmand sa deschida magazine "Orange concept store" in toate orasele mari ale tarii, desi oficialii companiei nu au comunicat alte detalii referitor la numarul acestora sau locatia precisa.

In 2007 Orange Romania va mai deschide cel putin 18 noi centre de distributie specializate, au declarat oficialii companiei.

Orange Romania se va concentra in viitor pe distributia prin dealeri specializati, dar va continua colaborarea si cu partenerii nespecializati, cum ar fi retelele de hipermarketuri, potrivit lui Richard Moat.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,2 milioane de clien ti la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului 2006 si este parte a operatorului mobil Orange prezent in 17 tari.

La sfarsitul lui 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti.

Orange Romania ofera o gama de servicii de comunicati de voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi.

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat marti ca reteaua proprie de distributie a ajuns la 51 de locatii dupa deschiderea recenta a magazinelor din Ploiesti, Campina, Alexandria, Oradea, Targu Jiu si Slobozia.

Cosmote are cel mai mic numar de magazine proprii, 17, insa dupa achizitia retelelor de distributie Germanos si Internity si cooptarea altor parteneri, numarul punctelor de distributie a serviciilor sale in tara atinge cifra de 542 de unitati


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Asiguratorii vor plati jumatate din amenzile Concurentei pe 2018