Moat nu a dat detalii referitor la numarul de magazine pe care compania de telecomunicatii le va deschide. Presedintele Orange a afirmat ca pana la sfarsitul anului in interiorul companiei 5% din personal va fi transferat in alte functii, 10% fiind promovati deja. "La Orange avem 2.200 de angajati, media de varsta este de 29 de ani, iar 89% din angajati au studii superioare", a spus Moat, citat de NewsIn.

Pana la sfarsitul anului, Orange tinteste o retea proprie formata din cel putin 42 de magazine, iar pentru anul viitor compania si-a propus sa deschida cel putin 18 noi centre de distributie specializate, conform oficialiilor firmei . Orange Romania se va concentra in viitor pe distributia prin dealeri specializati, dar va continua colaborarea si cu partenerii nespecializati, cum ar fi retelele de hipermarketuri, potrivit lui Richard Moat.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,2 milioane de clienti la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului 2006 si este parte a operatorului mobil Orange prezent in 17 tari. La sfarsitul lui 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti. Orange Romania ofera o gama de servicii de comunicati de voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi.