Investitorii din Silicon Valley si-au schimbat gandirea si, in prezent, cauta mult mai mult, proiecte “la moda: daca nu esti in fashion, nu existi!”, spune in cadrul emisiunii Iesit din tipar Antonio Eram, fondator si CEO al Netopia mobilPay.

Compania cauta activ investitor pentru operatiunile din Mexic, insa cel putin pana in prezent, se loveste de trei mentalitati care sunt, acum, “la moda” in Silicon.

“In primul rand, daca nu esti in fashion, nu existi. Sunt interesati sa investeasca doar in startup-uri care abordeaza subiecte si tendinte la moda”, puncteaza Eram.

In al doilea rand, spune el, in mod paradoxal VCs din SUA au deja o aversiune fata de inovatie. Vor sa mearga pe teren batatorit, asa ca investesc “in proiecte care sa se dezvolte rapid, sa fie cool si usor de vandut. Sa ia idei deja uzate, sa le schimbe doar putin si sa faca un proiect nou”.

Nu in ultimul rand, investitorii din Silicon Valley investesc foarte greu in Mexic. “Este doar un fapt”, spune, ridicand din umeri, antreprenorul roman.

Afla din emisiune cum a evoluat si cum poti plati prin mobilPay Wallet, cum a evoluat Bitcoin in Romania dar si cum vor arata platile viitorului – predictibilitatea lor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri