Precizarea nuanteaza declaratia presedintele companiei, Richard Moat, rostita la seminarul Business Brunch -Franta, potrivit careia Orange ar putea deschide, in urmatorii ani, cate un magazin Orange Concept Store in fiecare oras important din Romania, astfel incat jumatate din vanzarile companiei sa se faca prin canale proprii.

Presedintele Orange a afirmat ca pana la sfarsitul anului in interiorul companiei 5% din personal va fi transferat in alte functii, 10% fiind promovati deja. " La Orange avem 2.200 de angajati, media de varsta este de 29 de ani, iar 89% din angajati au studii superioare", a spus Moat, citat de NewsIn.

Pana la sfarsitul anului, Orange tinteste o retea proprie formata din cel putin 42 de magazine, iar pentru anul viitor compania si-a propus sa deschida cel putin 18 noi centre de distributie specializate, conform oficialiilor firmei. Orange Romania se va concentra in viitor pe distributia prin dealeri specializati, dar va continua colaborarea si cu partenerii nespecializati, cum ar fi retelele de hipermarketuri, potrivit lui Richard Moat.