Telekom Romania introduce pentru clientii companii un portofoliu imbunatatit de servicii mobile, care ofera o experienta 4G, mai mult trafic de date, mai multe beneficii in roaming si date securizate prin licenta Norton Security Online inclusa in abonament. Noul portofoliu Business Office cuprinde opt planuri tarifare cu preturi intre 3 euro si 55 euro, fara TVA, in care sunt incluse, in functie de tipul de abonament, beneficii precum apeluri si SMS-uri nelimitate nationale, licenta Norton Security Online, 5000 de minute in roaming, 0,005 centi per MB consumat suplimentar fata de traficul inclus in abonament.

“Indiferent de aria de activitate sau de dimensiune, companiile trebuie sa se concentreze pe activitatile lor principale, fara griji legate de furnizarea serviciilor de telecomunicatii. Au nevoie de o conexiune stabila si acoperire 4G extinsa, de controlul costurilor, in special in strainatate, de protectie pentru date pe orice dispozitiv, respectiv de acces si disponibilitate a datelor lor. Iar noi putem acoperi toate aceste nevoi, oferind mai mult trafic de date, chiar si in roaming, facilitând astfel succesul afacerii lor. In plus, clientii isi pot modela afacerile mai eficient, beneficiind de acoperire 4G extinsa de 96% din populatia urbana din România”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, segment business, Telekom Romania.

Toate abonamentele din noul portofoliu ofera viteza maxima de date, in functie de aria de acoperire, chiar si dupa ce traficul inclus in abonament este consumat. Mai mult, primii 250 MB peste traficul inclus in abonament sunt tarifati cu 0,01 euro/MB, iar dupa acest prag, clientul va fi taxat cu 0,005 euro/MB, un tarif cu 50% mai mic fata de pretul standard pentru traficul de date suplimentar. De asemenea, clientii au posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente de ultima generatie, cu preturi incepând de la 1 leu.

Incepând cu Business Office 12, clientii beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in zona internationala 1 (retele fixe din Europa, retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel) si de o licenta pentru solutia de securitate Norton Security Online care poate fi instalata pe orice dispozitiv preferat, inclusiv pe telefonul mobil.

Toate abonamentele, incepând cu Business Office 31, includ 5000 de minute lunar pentru apeluri primite si efectuate in roaming in cadrul Grupului 1 (tarile UE, Elvetia, Gibraltar, Islanda, Lichtenstein si Norvegia).

In functie de tipul de abonament, clientii de business ai Telekom au incluse in oferta pana la 1500 de minute internationale in Zona 2 (retele mobile din Europa), pâna la 9GB trafic de date national si pâna la 1500 de SMS-uri si 3GB de trafic de date in roaming pentru statele din Grupul 1.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Orange, Vodafone, dar si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri