Vodafone Romania, operator de telefonie mobila, a inaugurat al treilea centru de relatii cu clientii, la Ploiesti, a informat, un comunicat al companiei.
Oficialii Vodafone nu au precizat suma exacta investita in noul centru, lasand de inteles ca este vorba de cateva milioane de euro. Centrul de relatii cu clientii din Ploiesti are o suprafata de 5.500 metri patrati si patru etaje si va gazdui activitatea a 400 de angajati.

Vodafone Romania este primul operator mobil care a infiintat un Centru de relatii cu clientii, in martie 1997, la Bucuresti. Cel de-al doilea Centru a fost deschis in 2001, la Brasov. Operatorii din Centrele de relatii cu clientii ale Vodafone Romania ofera informatii despre servicii, telefoane mobile, facturi, configurarea serviciilor si telefoanelor, activarea de noi servicii si abonamente.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul autohton Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie 2006. Vodafone Romania, a raportat un numar de 6,73 milioane de clienti la 30 iunie. La nivel mondial Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari, care deservesc peste 186,8 milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri