D-Link, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de retea, solutii pentru automatizarea casei si supreveghere video IP la nivel mondial, il numeste pe Norbert Ebinger Manager D-Link Romania. Norbert Ebinger, care in prezent detine pozitia de District Manager pentru Ungaria, Romania si Bulgaria in cadrul D-Link Europe, va prelua si managementul operatiunilor din Romania, decizie efectiva imediat. Aceasta preia conducerea companiei de la Laurentiu Trocan si va coordona activitatile de la Budapesta.

Norbert Ebinger este alaturi de echipa D-Link Europe de aproape cinci ani si are o vasta experienta in pozitii de management ocupandu-se de operatiunile companiei in Ungaria, Cehia si Slovacia inainte de a prelua in 2016 pozitia de District Manager pentru Ungaria, Romania si Bulgaria. Inainte de a se alatura companiei D-Link, Norbert a ocupat pozitii de vanzari si management in cadrul ZyXEL Communications Corp, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii broadband pentru furnizorii de servicii internet.

“Astept cu nerabdare provocarile care vin odata cu numirea mea ca Manager D-Link Romania. Voi continua sa implementez strategia globala D-Link, si anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii si distributorii, crearea de noi canale de vanzare, consolidarea si dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail si online. Punctele noastre forte sunt produsele si serviciile noastre, dar mai ales echipa, care este foarte experimentata. Piata din Romania este intr-o continua evolutie, cu un mare potential de crestere. Impreuna vom depune toate eforturile pentru a veni in intampinarea
nevoilor partenerilor nostri”, declara Norbert Ebinger.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri