Orange Romania a lansat luni, in premiera pentru Romania, un serviciu care da abonatilor posibilitatea sa trimita automat mesaje de raspuns atunci cand nu raspund la telefon, cand au mobilul inchis sau cand doresc sa respinga apelul, potrivit unui comunicat al companiei.

Out Of office este un serviciu care functioneaza asemanator cu Microsoft Outlook Auto Reply. Daca aceasta caracteristica este folosita de multi oameni pentru mesajele e-mail, cu siguranta o vor gasi extrem de utila si pentru telefonul mobil. Estimam ca utilizarea functiei Autoreply propusa de Orange se va raspandi foarte rapid in randul clientilor care sunt oameni de afaceri, fiind de altfel un instrument la fel de util pentru orice persoana ocupata, a declarat Bogdan Ciubotaru, director in compania Orange Romania.

Tariful pentru fiecare mesaj Autoreply national trimis este 0,03 dolari, acest serviciu putand fi activat gratuit si dezactivat oricand de catre abonatii Orange, se arata in acelasi comunicat.

Din momentul activarii serviciului, fiecare utilizator poate folosi mesajele Autoreply predefinite sau pe cele personalizate, le poate edita sau sterge si poate stabili evenimentele pentru care se vor trimite automat aceste mesaje.

Orange este lider in Romania pe piata telefoniei mobile, cu 7,2 milioane de clie nti la jumatatea anului, potrivit datelor publicate de companie.

Operatorul mobil a anuntat venituri de 504 milioane de euro pentru primele sase luni ale anului, in crestere fata de cele 406 milioane de euro obtinute in perioada similara a anului precedent.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri