Gigantul global al graficii programabile, Nvidia, si-a anuntat suportul tehnic pentru programul principal al Microsoft Vista si atestarea unei unor unitati de procesare grafica
Corporatia Nvidia, unul din cei mai importanti jucatori mondiali in grafica programabila, si-a anuntat suportul pentru programul-logo Microsoft Certified for Windows Vista si atestarea unei game extinse de unitati de procesare grafica.

Programul, cel mai nou dintr-o serie de puncte-cheie ce au condus la lansarea Windows Vista, identifica partenerii din industrie care lucreaza indeaproape cu Microsoft pentru a ajuta la educarea clientilor in a face cea mai buna alegere atunci cand vor cumpara sau vor imbunatati un calculator.

Oferim cea mai extinsa gama de produse, de la solutii mainstream GeForce ieftine la cele gasite in sistemele cele mai performante destinate jocurilor, ce sunt acum disponibile si certificate ca fiind pregatite pentru Windows Vista, a spus Lew Wagman, strategic marketing director la Nvidia. Clientii nostri pot cumpara aceste placi video si vor sti ca vor fi echipati astfel incat sa beneficieze de noile imagini uimitoare 3D Windows Vista, precum si de liste deschise de aplicatii mainstream ce necesita accelerare din partea unui procesor grafic.

In Romania, procesoarele grafice Nvidia si aplicatiile de suport tehnic pentru Windows Vista vor fi comercializate atat pe internet cat si in magazine pe portalul eMag, dar si la retailerul de produse IT, Ultra Pro Computers.

Programul de certificare Windows Vista ajuta oamenii sa identifice mai usor componentele hardware ce functioneaza optim pe PC-urile cu sistem de operare Windows Vista, a spus Dave Wascha, director partner marketing Windows Vista la Microsoft. Unitatile de procesare grafica NVIDIA ajuta la redarea reala a graficii 3D posibila datorita Windows Vista, oferindu-le clientilor exemple tipice legate de experienta bogata pe care programul Certified for Windows Vista o promite.

Nvidia va oferi un suport extins pentru Windows Vista, atestand trei generatii de procesoare grafice, de la cele mai noi din seria GeForce 7 la seria GeForce FX, lansata in 2002. in plus, partenerii, inclusiv BFG, EVGA si XFX vor oferi produse NVIDIA certificate Windows Vista prin retaileri importanti precum Best Buy, Circuit City si Frys Electronics. Acest nivel de suport este esential pentru ajutorul pe care-l ofera atat cumparatorilor ce doresc sa achizitioneze un calculator cat si celor care doresc ori sa-si upgradeze calculatorul pe care-l detin ori sa confirme ca acesta este compatibil Windows Vista.

Nvidia furnizeaza catre Alienware o varietate de instrumente de solutii grafice puternice ce se potrivesc perfect pentru a beneficia de avantajele capacitatii grafice uimitoare ce vor fi oferite de Windows Vista clientilor, in mod special in domeniul jocurilor si al PC-urilor de inalta performanta, a spus Frank Azor, Senior Vice President Alienware Product Group. Fiind unul dintre promotorii performantelor arhitecturii SLI, pot afirma ca parteneriatul puternic dintre Alienware si NVIDIA este principalele motive pentru care Alienware continua sa fie o alegere de marca pentru cei care cauta cele mai puternice solutii grafice disponibile.

Microsoft ofera o multime de resurse pentru a ajuta clientii sa se pregateasca pentru Windows Vista. Logo-ul pentru certificare Windows Vista este cel ai nou dintr-o serie de programe si instrumente proiectate sa ajute clientii sa invete mai mult despre optiunile lor atunci cand doresc sa migreze catre Windows Vista.

Nvidia ne ofera toate instrumentele si suportul pentru a le aduce clientilor cea mai extinsa gama de placi video pentru PC-urile lor bazate pe Windows Vista, a spus Andrew Han, presedinte EVGA. Windows Vista este primul sistem de operare ce necesita o unitate de procesare grafica pentru a-i oferi utilizatorului final cea mai bogata experienta, iar prin punerea la dispozitie a trei generatii de procesoare grafice, suntem capabili sa le oferim clientilor produsul potrivit pentru calculatorul lor.

Nvidia Corporation este liderul mondial in tehnologia procesoarelor de grafica programabila. Compania creeaza produse inovatoare pentru calculatoare, electronice si dispozitive mobile. NVIDIA isi are sediul in Santa Clara, California si are birouri in Asia, Europa si America.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri