Compania romaneasca de IT Qubiz, cu birouri in Oradea si Cluj- Napoca, s-a calificat in finala European Business Awards, cea mai mare competitie de business europeana. Qubiz a ajuns in faza finala a competitiei dupa o etapa de selectie in care s-au inscris un total de peste 32.000 de companii, din 34 de tari europene.

Compania romaneasca de IT, fondata de antreprenorul Marcel Anghel in 2008, a fost nominalizata pentru titlul ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Conform reprezentantilor Qubiz, nominalizarea s-a acordat in baza cresterii strategice inregistrata in ultimii ani. Astfel, in ultimii 4 ani, numarul de angajati ai Qubiz a crescut cu 210%, de la 40 la 125. In acelasi interval de timp, cifra de afaceri a crescut cu mai bine de 250%.

Pentru finala European Business Awards, romanii trebuie sa prezinte un film de pozitionare a companiei, ce poate fi votat si de public, in sectiunea dedicata de pe site-ul concursului. Pentru aceasta, ei au ales o regie atipica, in ton cu spiritul de echipa care le caracterizeaza atmosfera de lucru.

”Pretul pe care il platesc de obicei companiile care cresc accelerat este pierderea atmosferei relaxate si a entuziasmului pe care il au la inceput. Provocarea noastra este sa nu facem acest sacrificiu si sa mentinem starea care ne-a adus pana aici”, explica Marcel Anghel, fondatorul Qubiz.

Cine decide castigatorii

Din juriul primei etape a European Business Awards fac parte oameni de business consacrati, precum Tomas Diago, fondatorul Softonic, lectori ai programelor de MBA ale mai multor universitati, dar si politicieni, unul dintre acestia fiind Yves Leterme, Prim-Ministrul Belgiei. Castigatorii finali sunt insa alesi de public, acesta avand posibilitatea de a vota pe site-ul competitiei echipele favorite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »



Setari Cookie-uri