Tu cum iti imaginezi viitorul? Ce-ai zice de haine programate sa-si modifice textura sau de mine in care totul este automatizat si lucreaza doar roboti? Daca ai idei bine conturate despre viitor, poti sa le expui pe platforma Earth 2050, un proiect interesant si eclectic, pentru ca la el au colaborat, in afara colegilor mei, cercetatori in securitate cibernetica, futurologi ca Ian Pearson, artisti si oameni de stiinta.

Scenariul 1 – Furt la minele de pietre pretioase

La minele de pietre pretioase lucreaza doar roboti – inclusiv paznicii – ceea ce face plauzibila urmatoarea varianta: un hacker intra in retea si ataca paznicii roboti, astfel incat sa nu observe furtul. Apoi, ii reprogrameaza pe ceilalti pentru a duce o parte din minereul pretios intr-un alt loc, de unde sa-l poata lua hotii.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro.

Sursa foto: jeka84 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri