Divizia Axigen a grupului Gecad a lansat luni campania de testare a versiunii 2.0 a serverului de e-mail Axigem Mail Server, singura solutie de comunicare prin e-mail dezvoltata in Romania, poatrivit unui comunicat al companiei.
La finalul campaniei, care va dura trei saptamani, Axigen va premia primii trei testeri care gasesc cele mai multe deficiente in noua aplicatie, a explicat Oana Bornaz, director executiv Axigen. Gecad Tehnologies a anuntat recent ca a investit 1,5 milioane euro in primul an de la lansarea aplicatiei de tip server de e-mail Axigen, dupa o investitie initiala de doua milioane de euro la lansarea produsului.

Investitiile din acest prim an au fost dirijate catre dezvoltarea tehnologica si a serviciilor de suport, extinderea canalelor de distributie, promovarea pe piata internationala, au declarat, saptamana trecuta, reprezentantii companiei. Am investit foarte mult in aceasta perioada in dezvoltarea tehnologica si in sporirea acoperirii geografice. Astfel, daca in 2005 Axigen era o tehnologie care functiona doar pe sisteme de operare Linux, acum ea poate fi utilizata si de catre firmele care aleg platforme BSD sau Solaris, preciza atunci Oana Bornaz.

Serviciul FIRsT Support, lansat in septembrie de Gecad, permite oricarui utilizator AXIGEN, indiferent daca a achizitionat deja aplicatia sau daca se afla doar in perioada de evaluare, sa primeasca suport tehnic non-stop si gratuit. Axigen, prima aplicatie de tip server de email dezvoltata in Romania, este distribuita printr-o retea de peste 30 de parteneri, si este utilizata, la un an de la lansare, de companii de pe sase continente, gestionand peste 400.000 de adrese de email, au declarat oficialii companiei, adaugand ca pana la sfarsitul anului numarul casutelor postale va depasi 500.000.

AXIGEN, dezvoltatorul singurei solutii romanesti de comunicare prin email, lanseaza astazi campania de testare pentru versiunea AXIGEN Mail Server 2.0 beta. Sunt asteptati sa-si incercele fortele cu noul AXIGEN 2.0 beta pasionati de Linux de pe 6 continente. AXIGEN pune la bataie pentru linuxarii participanti la campanie trei MP3 playere de ultima generatie, marca iPod si o flota de 30 pinguini. Campania de beta-testing incepe astazi si se va desfasura pe parcursul a trei saptamani. Principalul criteriu de evaluare a participantilor va fi numarul de bug-uri raportate dar si inventivitatea. Primii trei testeri care gasesc cele mai multe deficiente in aplicatia noastra vor primi cele trei iPod-uri, explica Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Totodata, participantii la campanie vor avea ocazia sa viziteze laboratoarele AXIGEN pentru a fi partasi, in premiera, la nasterea versiunii comerciale a produsului AXIGEN Mail Server 2.0. Vizita in laboratoarele AXIGEN va fi insotita de o mare doza de distractie, fiecare participant primind drept rasplata cate un pinguin pentru ca a fost implicat in crearea AXIGEN 2.0, completeaza Oana Bornaz. Intrarea in campania de beta testing va permite totodata participantilor sa descopere in avanpremiera functiile noi cu care AXIGEN Mail Server 2.0 simplifica activitatea administratorilor de sisteme dar si a utilizatorilor finali, angajatii companiilor ce folosesc tehnologia romaneasca: noile instrumente de raportare vor permite administratorilor sa configureze/adapteze procesul de colectare a datelor referitoare la traficul de emailuri si nu numai, sa creeze grafice in care sa se observe evolutia in timp a tuturor parametrilor aplicatiei, inclusive grafice referitoare la incarcarea acestuia sau cantitatea de mesaje care au trecut prin serverul companiei;

Modulul de webmail permite acum utilizatorului final (angajatul companiei in a carei retea este instalat AXIGEN) sa acceseze mult mai usor contul de email de la serviciu si sa-si verifice mesajele atunci cand nu se afla la birou. Spre exemplu, in versiunea AXIGEN Mail Server 2.0 beta, un utilizator are acum acces, de la distanta, la agenda de contacte, poate sa-si utilizeze semnatura la sfarsitul fiecarui email expediat sau poate sa isi configureze raspunsul de tip out of office.

Functia de previzualizare a modulului de webmail AXIGEN 2.0, ii va oferi de asemenea utilizatorului posibilitatea de a vedea partea de inceput a mesajelor primite, el putand decide pe loc daca doreste sa deschida si sa citeasca aceste mesaje. Am promis inca de la lansarea primei versiuni ca vom pastra tot timpul legatura cu utilizatorii tehnologiei AXIGEN si ca pe baza observatiilor si dorintelor acestora vom imbunatati produsul. Ne-am tinut promisiunea si drept dovada AXIGEN Mail Server 2.0 vine cu o serie de functii noi, parte dintre ele fiind rezultatul colaborarii excelente pe care o avem cu utilizatorii si partenerii nostri, conchide Oana Bornaz.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri