Smartphone-ul Huawei P10 este disponibil in Romania, in magazinele locale si la operatorii de telefonie mobila. Huawei P10 va fi disponibil, in prima etapa, in doua variante de culoare, la un pret recomandat de 2.599 de lei.

Cu un ecran QHD de 5,1 inch, Huawei P10 este al doilea flagship consecutiv al producatorului chinez care foloseste un sistem foto dual, in care o camera de 20 MP cu senzor monocrom conlucreaza cu una de 12 MP color, pentru a combina intr-una singura fotografiile realizate, potrivit News.ro.

Huawei P10 are un procesor Kirin 960, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, ce poate fi completat cu un card de memorie microSD. De asemenea, P10 dispune de o baterie de 3.200 mAh, mai mare, de exemplu, decat cea de 3.000 mAh oferita de Galaxy S8.

“Romanii se numara printre consumatorii europeni cu cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Huawei P10 nu numai ca le indeplineste asteptarile, ci si le depaseste, datorita beneficiilor pe care le ofera, si suntem increzatori ca clientii il vor alege intr-un numar din ce in ce mai mare. Tocmai de aceea, era natural ca asteptarile noastre sa fie mai mari: ne propunem sa vindem P10 intr-o cantitate dubla, in comparatie cu P9”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer B.G.

Huawei P10 va fi disponibil, in prima etapa, in doua variante de culoare: Graphite Black si Mystic Silver, la un pret recomandat de 2.599 de lei.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri