Vodafone Romania continua campania aniversara de 20 de ani, oferind trafic national de date nelimitat si gratuit pe 15, 16 si 17 aprilie 2017 tuturor clientilor sai care folosesc servicii mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplatite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat si gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming si a folosi social media in Supernet™ 4G+ cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Vodafone Romania este primul operator de telecomunicatii care a oferit trafic de date nelimitat si gratuit pentru clientii sai din intreaga tara in septembrie 2015, precum si la metroul bucurestean, in perioada februarie-martie 2016, si in orasele Iasi si Cluj, in perioada septembrie-octombrie 2016. In 2017, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la lansarea primei retele digitale mobile din tara, Vodafone Romania a oferit internet nelimitat gratuit de Ziua Indragostitilor, Dragobete, precum si pe 1 si 8 martie.

Vodafone Romania aniverseaza 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de initiative dedicate clientilor, iar oferta speciala de internet nelimitat si gratuit cu ocazia sarbatorilor de Paste este cea mai recenta dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piata romaneasca din anul 2005, cand a achizitionat Connex, care si-a lansat serviciile in 1997.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri