Microsoft Accelerator, cu sediul in Berlin, va incepe, sub indrumarea unei echipe formate din mentori, un nou program de accelerare pentru o serie noua de startup-uri, in luna septembrie 2017. Pe langa sustinerea unor mentori profesionisti, programul faciliteaza si accesul la reteaua internationala de clienti si parteneri Microsoft, la solutii de productivitate si la tehnologii de viitor precum Microsoft HoloLens, Surface Studio si inteligenta artificiala. Inscrierile sunt deschise, mai multe informatii fiind disponibile la http://www.aka.ms/msab .

Incepand cu data de 4 septembrie 2017, pentru o perioada de patru luni, un numar de opt pana la doisprezece startup-uri B2B din domeniul tehnologiei, selectate din Europa continentala (inclusiv tarile nordice) vor incepe scalarea business-ului lor in unul dintre cele mai de succes hub-uri dedicate startup-urilor din Europa, din sediul Microsoft Berlin. Ca parte a noului program de accelerare, o echipa alcatuita din experti de varf in afaceri si tehnologie va ajuta participantii - fara a deveni actionari - sa isi extinda si scaleze afacerea. Accentul se va pune pe startup-uri aflate in faza de expansiune, care au incheiat faza de finantare si a caror activitate se desfasoara in industrii de viitor precum inteligenta artificiala, Machine Learning, realitate mixta, analiza volumelor mari de date (Big Data), Blockchain, servicii de Cloud, Internet-of-Things si Software-as-a-Service. Aspectele critice necesare in pasul urmator de dezvoltare al acestor startup-uri vor fi prioritatea principala a programului, acestea fiind sustinute prin oferirea accesului catre noi clienti si parteneri.

Startup-urile care sunt pregatite sa faca pasul urmator, au o echipa remarcabila, un produs viabil si venituri consistente, sunt invitate sa se inscrie in acest program de 16 saptamani, inscrierile fiind deschise la acest moment. Pe data de 4 septembrie 2017, un juriu va anunta companiile care vor avea oportunitatea de a se alatura programului Microsoft Accelerator.

Iskender Dirik a fost numit in functia de Managing Director/CEO-In-Residence al Microsoft Startup Growth Partners si a Microsoft Accelerator, Berlin. Pana de curand, Iskender Dirik a detinut functia de Managing Director la Bauer Venture Partners, fondul de investitii start-up de 100 de milioane EUR apartinand Bauer Media Group. Anterior acestei pozitii, el a fondat cateva startup-uri si a detinut functia de Managing Director la COPE, o companie de tip „boutique” din domeniul tehnologiei, consultantei de strategie digitala si dezvoltarii de software. Clientii sai includ companii din industrii diverse, precum Axel Springer, Deutsche Telekom, Porsche, Volkswagen si Liga germana de fotbal (German Football League - DFL).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri