eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, ofera reduceri de pana la 45% la electrocasnice, cu ocazia campaniei Saptamana electrocasnicelor. Profita de aceste reduceri si cumpara-ti un aparat de aer conditionat.

Ofertele la eMAG continua. Saptamana aceasta poti profita de reducerile la electrocasnice si sa iti iei unul dintre aparatele de aer conditionat care te va ajuta sa treci mai usor de zilele toride de vara.

Reduceri eMAG: Aparat de aer conditionat Carrier

Aparatul de aer conditionat Carrier are o capacitate generala de 12000 de BTU, o eficienta energetica de racire A++ si de incalzire A+++. Printre caracteristicile sale intalnim si urmatoarele functionalitati cum ar fi, detectarea automata a scurgerilor, prevenirea automata a mucegaiului si controlul prin intermediul smartphone-ului.

Il puteti cumpara cu o reducere de 28% de aici.

Oferta eMAG la aparatele de aer conditionat Heinner

Aparatul de aer conditionat Heinner are o capacitate generala de 12000 de BTU, iar pentru economisirea energiei este dotat cu functie sleep, prin intermediul careia creste sau scade automat temperatura cu 1grad celsius in primele doua ore, apoi mentine temperatura urmatoarele 5 ore, dupa care se opreste.

Il puteti cumpara cu o reducere de 30% de aici.

De asemenea, mai puteti cumpara in oferta eMAG si aparatul de aer conditionat Heinner HAC are o capacitate generala de 12000 de BTU, acesta vine cu mai multe optiuni precum cea de pornire si oprire a aparatului oricand intr-un interval de 24 de ore. Aparatul reduce internsitatea functionarii in timp ce utilizatorul doarme, pentru un plus de economie de energie.

Il puteti cumpara cu o reducere de 29% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Alessandro Scagliusi / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri