Microsoft merge din ce in ce mai bine. Satui de ironii si de critici la adresa securitatii pe care compania o ofera in cadrul sistemelor de operare Windows, cei de acolo s-au laudat ca au scos, in sfarsit, un sistem de operare care este foarte sigur in fata amenintarilor cibernetice. Windows 10 S nici nu-ti permite sa descarci alte aplicatii decat cele din magazinul oficial Microsoft. Nici macar Apple n-a luat o astfel de decizie pana acum.

O sa fiti tentati sa spuneti ca Windows 10 S este OS-ul sigur pe care il asteptam de atata vreme. Nimic mai gresit. O firma de securitate, Hacker House, si-a desemnat unul dintre cei mai buni specialisti in cybersecurity sa incerce sa sparga Windows 10 S. Puteti banui deja deznodamantul. Cu toate ca Microsoft a spus clar si raspicat ca ransomware-ul nu se poate instala pe Windows 10 S, respectivul expert a reusit sa faca asta in doar trei ore.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri