Endava va coordona din Bucuresti operatiunile din Europa Centrala si de Est

Endava, companie de consultanta IT si producatore de software cu sediul central la Londra, formata recent prin fuziunea companiilor Brains Direct, Concise si INSL, a deschis un centru de coordonare regionala la Bucuresti.Biroul de coordonare din Bucuresti va oferi servicii clientilor Endava din aceasta zona si va fi responsabil pentru extinderea operatiunilor din Europa Centrala si de Est, potrivit aceluiasi comunicat, informeaza NewsIn.

Endava a achizitionat luna trecuta compania clujeana Alfa Global Solutions (AGS), specializata in dezvoltarea si testarea de software pentru mai multe domenii intre care si sectorul bancar sau telecomunicatii, care are un parteneriat cu Microsoft si Oracle.

Echipa AGS, formata in acest moment din peste 60 de specialisti, va fi pastrata si integrata in structura Endava, sub conducerea directorului executiv Nigel Bridges. in plus, toate produsele dezvoltate, precum si serviciile oferite de AGS sunt integrate in portofoliul companiei londoneze. Endava ofera consultanta IT, servicii de implementare de arhitectura de retea, integrare, solutii de securizare a datelor si servicii de infrastructura, folosind solutii informatice dezvoltate in Europa de Est. Compania are reprezentante in Marea Britanie, Moldova si Romania (Bucuresti si Cluj-Napoca).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri