In perioada 18-20 iulie, eMAG desfasoara campania Stock Busters in care reducerile la mai multe produse pot ajunge pana la 50%. Ti-am ales 4 produse care te vor ajuta sa fii mai productiv si sa dezvolti un stil de viata sanatos.

Din ofertele eMAG prezente in campania Stock Busters ti-am ales doua bratari fitness si doua smartphone-uri la reducere care te vor ajuta sa iti organizezi mai bine timpul si sa iti monitorizezi activitatea fizica de zi cu zi.

Reduceri eMAG: Bratara fitness Garmin VivoSmart HR cu reducere de 42%

Bratara fitness Garmin din oferta celor de la eMAG din campania Stock Busters este un dispozitiv de monitorizare a efortului fizic cu functie integrata de masurare a ritmului cardiac. Dispozitivul este compatibil cu iPhone 4S sau versiuni mai recente si majoritatea dispozitivelor Android prevazute cu Bluetooth Smart ( Android 4.3+ necesar). Printre principalele functii ale gadgetului se regasesc: afisarea numarului de pasi, ritmul cardiac, numarul de calorii consumate, intensitatea activitatii, alerta e-mail, mesaje etc. O puteti cumpara de aici cu o reducere de 42%.

Bratara fitness Polar redusa cu 29% pe eMAG de Stock Busters

Campania Stock Busters a celor de la eMAG contine bratara fitness Polar ce ofera atat informatii despre ritmul cardiac, recomandari pentru un antrenament personalizat cat si monitorizarea activitatii. Are functii de smartwatch si iti urmareste durata si calitatea somnului. O puteti cumpara de aici cu o reducere de 29%.

Samsung Galaxy S7 redus cu 25%

Smartphone-ul Samsung Galaxy S7 din oferta celor de la eMAG vine cu o serie de specificatii precum, procesor Octa Core Exynos 8890, sistem de operare Android V 6.0 (Marshmallow) si o memorie RAM de 4GB. Memoria interna a telefonului este de 32 GB in care puteti salva poze facute cu o camera principala a carei rezolutie este de 12 mp sau una secundara ce are o rezolutie de 5 mp. Il puteti cumpara de aici cu o reducere de 25%.

Allview P8 Energy Pro la oferta

Cel de-al doilea smartphone pe care l-am ales din oferta celor de la eMAG cu ocazia campaniei Stock Busters este modelul P8 Energy Pro al celor de la Allview. Aceasta ruleaza aplicatiile cu ajutorul unui procesor model Cortex A53 64-bit Octa Core si o memorie RAM de 3 GB. Telefonul vine cu o memorie interna de 64 GB, o camera frontala de 13 mp si una secundara de 5 mp. Il puteti cumpara de aici cu o reducere de 40%.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: syda Productions / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri