eMAG desfasoara pana pe 20 iulie campania Stock Busters prin intermediul careia iti poti cumpara o gama variata de produse ale caror preturi sunt reduse cu pana la 50%.

In cazul in care esti in cautarea unui laptop nou, iti poti alege din cele 3 modele pe care ti le-am ales din cele aflate la reducere pe eMAG in cadrul campaniei Stock Busters.

Laptop Dell Inspiron la oferta pe eMAG

Laptopul Dell Inspiron din oferta celor de la eMAG vine cu un procesor Intel Core i3, un display LCD LED cu o diagonala de 13.6 inch, o memorie RAM de 4 GB si o placa video dedicata. Hard Disk-ul laptopulul are o capacitate de stocare de 1 TB. Il puteti cumpara de aici cu o reducere de 32%.

Reduceri eMAG: Laptop HP 250

eMAG are in campania Stock Busters un laptop HP ce vine cu un procesor Intel Celeron Dual-Core N3060. Display-ul este LCD LED cu o diagonala de 15.6 inch. Placa video integrata este integrata. Memoria RAM a laptopului este de 4 GB si il puteti cumpara de aici cu o reducere de 30%.

Laptop Acer redus cu 33% in campania Stock Busters

Laptopul Acer are un procesor Intel Celeron Dual-Core N 3350 si un display LCD ce are o diagonala de 15.6 inch. Memoria RAM a laptopului este de 4GB si il puteti cumpara de aici cu o reducere de 33%.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By George Rudy / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri