Confirmarea de citire este o functie prezenta in multe aplicatii de chat pentru mobil, dar desi o puteti dezactiva in WhatsApp, iMessage sau Facebook Messenger pe iOS sau Android, sistemul nu este foarte evident pe PC sau Mac.

De aceasta data, vom detalia procesul prin care puteti dezactiva confirmarea de citire pe Facebook Messenger, pe laptop sau desktop. Desi este foarte util, in momentul unui dialog digital, sa aflati daca interlocutorul vostru a citit un mesaj, sunt numeroase circumstante in care v-ati dori ca acest lucu sa nu se intample, mai ales atunci cand nu stiti ce sa scrieti.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »



Citeste si
Poti fi concediat daca barfesti pe WhatsApp. Vezi in ce tara