Vodafone Romania a anuntat extinderea serviciului Vodafone Passport in toate cele 25 de state membre ale Uniunii Europene. Cu Vodafone Passport, atat abonatii Vodafone, cat si clientii Cartelei Vodafone, pot efectua apeluri in roaming la tarifele lor nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel.

Ne bucuram sa punem la dispozitia clientilor serviciilor de roaming oferta Vodafone Passport, in toate cele 25 de state din Uniunea Europeana. Anticipand apropiata integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru romanii care se deplaseaza in tarile UE. Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006, ceea ce demonstreaza succesul acestei oferte pe piata romaneasca, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Optiunea Vodafone Passport poate fi activata gratuit de catre toti clientii Vodafone Romania. Taxa de conectare/apel este 1.20 USD (fara TVA) pentru clientii Vodafone Romania care folosesc una dintre cele 27 de retele Vodafone si Retele Preferate din Europa: cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania. Taxa de conectare la apel este perceputa la fiecare 10 minute de convorbire.

Vodafone Passport este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare/apel este 2.40 USD (fara TVA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri