Vodafone Romania a anuntat extinderea serviciului Vodafone Passport in toate cele 25 de state membre ale Uniunii Europene. Cu Vodafone Passport, atat abonatii Vodafone, cat si clientii Cartelei Vodafone, pot efectua apeluri in roaming la tarifele lor nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel.

“Ne bucuram sa punem la dispozitia clientilor serviciilor de roaming oferta Vodafone Passport, in toate cele 25 de state din Uniunea Europeana. Anticipand apropiata integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru romanii care se deplaseaza in tarile UE. Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006, ceea ce demonstreaza succesul acestei oferte pe piata romaneasca”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Optiunea Vodafone Passport poate fi activata gratuit de catre toti clientii Vodafone Romania. Taxa de conectare/apel este 1.20 USD (fara TVA) pentru clientii Vodafone Romania care folosesc una dintre cele 27 de retele Vodafone si Retele Preferate din Europa: cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania. Taxa de conectare la apel este perceputa la fiecare 10 minute de convorbire.

Vodafone Passport este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare/apel este 2.40 USD (fara TVA).

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »