Vodafone Romania a deschis un nou magazin in Bucuresti, pe Splaiul Independentei, numarul 1, aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone. In premiera, Vodafone Romania ofera posibilitatea persoanelor interesate de produsele si serviciile disponibile sa-si programeze in prealabil vizita in noul magazin. Astfel, cei care vor opta pentru o programare, care se efectueaza pe www.vodafone.ro/magazine, vor fi tratati cu prioritate in momentul in care au ajuns in noul magazin.

Mai mult, persoanele juridice, cu sediul social in Bucuresti, interesate de portofoliul de servicii dedicate, vor avea posibilitatea de a programa online o intalnire, la sediul firmei proprii, cu unul dintre consultantii specializati ai Vodafone Romania.

Magazinul din Piata Unirii are o suprafata de 80 de metri patrati utili si dispune de sase puncte de lucru, dintre care cinci pentru persoane fizice si unul pentru persoane juridice. In plus, magazinul ofera clientilor un program prelungit de luni pana vineri intre orele 09:00 si 21:00, iar sambata, intre 09:00 si 15:00. Totodata, pana la finalul zilei de 19 septembrie 2017, noul magazin isi asteapta vizitatorii cu o serie de oferte speciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri