Radu Georgescu, founding partner al companiei de investitii Gecad Ventures, a finalizat recent un nou exit dintr-una din primele sale companii fondate ca antreprenor, GECAD NET, marcand astfel si exitul din parcursul sau antreprenorial.

GECAD NET a fost preluata recent de catre Bittnet, lider al pietei de training IT si prima companie din domeniu listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Recunoscut pentru initiativele antreprenoriale si exiturile internationale de succes, in ultimii ani Radu Georgescu si-a concentrat tot mai mult energia si intreaga expertiza pe identificarea, impreuna cu echipa Gecad Ventures, a acelor companii inovatoare care au potentialul de a se remarca in industria tehnologica globala.

“Pentru mine, acest ultim exit dintr-un proiect antreprenorial, inceput acum mai bine de 20 de ani, reprezinta practic un nou inceput. Desi sunt mai mult de 4 ani de cand activez constant ca investitor, de acum inainte mi-am propus sa ma concentrez 100% pe dezvoltarea Gecad Ventures. Imi doresc sa vin in sprijinul acelor antreprenori tineri cu idei care pot revolutiona piata tehnologica. De aceea, in prezent, ne preocupa gasirea si coagularea cat mai multor resurse pentru asigurarea finantarii acestor companii”, declara Radu Georgescu.

Filozofia Gecad Ventures se bazeaza pe sustinerea companiilor cu potential mare de crestere, care au capacitatea de a inova si de a revolutiona domenii precum FinTech, securitate, A.I. (artificial intelligence), AgroTech, tehnologii pentru case inteligente (SmartHome), cloud, eCommerce.

Printre cele mai recente investitii ale fondului se numara SymphoPay, platforma tehnologica ce permite comerciantilor si bancilor partenere integrarea platilor cu cardul prin POS-uri inteligente, Typing DNA, o companie de securitate formata in jurul unei tehnologii de identificare biometrica si Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri