Lungimea retelei in urmatorii trei ani urmeaza astfel sa se dubleze, la peste 1800 km, continuand ulterior sa creasca in fiecare an, in functie de necesitatile Capitalei.

Reprezentantii Primariei Capitalei si ai Netcity Telecom au agreat la inceputul acestei veri necesitatea extinderii retelei cu circa 150 km de retea in 2017, fiind prioritizate zonele cu risc crescut de accidente din cauza situatiei improprii a cablurilor aeriene de telecomunicatii. Astfel, Netcity a lansat in executie inca din luna iulie noi tronsoane de retea, iar lucrarile aflate in desfasurare vor continua si in luna octombrie respectiv noiembrie. Celor 350 km de extindere a retelei deja proiectati in 2017 li se vor adauga alti 400 km de retea pentru care etapa tehnologica de proiectare este estimata a se finaliza in luna martie 2018. Netcity estimeaza ca investitiile realizate pana in 2020 vor duce la dublarea veniturilor rezultate din redeventa platita de concesionarul Netcity Telecom catre bugetul Primariei Municipiului Bucuresti, venituri ce vor ajunge la peste 2 milioane de euro pe an.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont