Black Friday 2017 a inceput deja la Flanco de pe 27 octombrie si se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Retailerul a anuntat reduceri de pana la 80% atat online, cat si direct din magazine. Noi ti-am pregatit 3 televizoare la reducere pe care ti le poti cumpara acum.

Black Friday 2017, cea mai asteptata perioada a reducerilor, a inceput deja la Flanco. Dintre produsele aflate la reducere iti prezentam 3 televizoare mai ieftine cu pana la 44%:

Black Friday 2017 la Flanco: 3 televizoare la reducere

Black Friday 2017

Pentru Black Friday 2017, retailerul a pregatit un stoc de peste 385.000 de produse diverse, multe dintre ele lansate in acest an, care pot fi achizitionate din cele 123 de magazine din toata tara sau online pe flanco Televizoarele la reducere alese de noi sunt urmatoarele:

Televizor Smart LED Samsung, redus cu 38%

Televizorul Samsung Smart LED din oferta de Black Friday a celor de la Flanco vine cu o diagonala de 125 de cm, rezolutie Ultra HD 4k si o distanta de vizionare de 2 metri. Il puteti cumpara cu o reducere de 38% de AICI.

Televizor LED Vision Touch, redus cu 25%

Televizorul LED Vision Touch din oferta de Black Friday a celor de la Flanco vine cu o diagonala de 99 de cm, aspect imagine 16:9 si o distanta de vizionare de 1.5 metri. Il puteti cumpara cu o reducere de 25% de AICI.

Televizor LG Smart LED, redus cu 44%

Televiorul LG Smart LED din oferta de Black Friday a celor de la Flanco vine cu o diagonala de 218 cm, rezolutie Ultra HD 4K si un aspect al imaginii 16:9. Acesta are o garantie tehnica de 24 de luni si il puteti cumpara cu o reducere de 44% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Blackregis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri