Black Friday 2017 a inceput la Flanco si se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Sute de produse se afla in oferta, iar reducerile sunt de pana la 80%. Produsele pot fi achizitionate din cele 123 de magazine din toata tara sau online pe flanco.ro.

La Flanco, campania de reduceri Black Friday 2017 a inceput. Sute de produse se vand la reducere pana la mijlocul lunii noiembrie. Am selectat pentru tine trei laptopuri de gaming, care se vand cu reduceri de pana la 35%.

Black Friday 2017 la Flanco: Laptop Gaming Acer

Laptop Gaming Acer are un procesor AMD FX cu patru nuclee si cu o memorie cache 2048 KB. Display-ul are o diagonala de 15,6 inch si o rezolutie de 1920 x 1080. Laptopul are o memorie RAM de 8 GB si o capacitate de stocare de 256 de GB. Dispune de o memorie video dedicata cu o capacitate de 4 GB. Bateria Li-Polymer 4 celule are o autonomie de lucru de pana la 6 ore.

Laptopul se afla in oferta Flanco si se vinde cu o reducre de 25%. Mai multe detalii despre produs si pret vezi AICI.

Laptop Gaming Lenovo, la oferta de Black Friday 2017

Laptopul are placa grafica dedicata, sunet uimitor, ecran Full HD si mobilitate maxima. Este masina de gaming cat se poate de serioasa: 8 GB de RAM ai placii video dedicate GeForce GTX 1070, la care se adauga procesor-ul Intel din generatia a sasea. Cu taste WASD rosii distincte, interschimbabile si setari de iluminare multicolora personalizabile, tastatura iluminata mecanica a modelului Ideapad Y910 va permite sa va jucati cu o precizie mai mare, chiar si pe intuneric.

Laptopul se vinde la Flanco cu o reducere de 11%. Vezi AICI mai multe detalii despre produs.

Laptop Gaming Lenovo, la reducere

Laptopul este prevazut cu procesoare Intel Core de generatia a 7-a, placa video dedicata NVIDIA GTX 1050 TI, sistem audio premium si unitate de stocare hibrida optionala pentru un plus de viteza. Tastatura cu retroiluminare in rosu va permite sa va jucati ziua si noaptea, iar sistemele termice optimizate asigura o temperatura redusa atata timp cat doriti sa va jucati, ceea ce probabil va dura destul de mult.

Laptopul se afla in oferta Flanci si se vinde cu o reducere de 35%. Vezi AICI mai multe detalii despre produs.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri